7 Haziran Seçimlerine yaklaştığımız şu günlerde CHP seçim çalışmalarına hız verdi. Bugün Gölpazarı seçim bürosunu açan CHP 1.sıra Milletvekili adayı Yaşar Tüzün, ilçede kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı. Açılışa İstanbul Kartal Belediye Başkanı
Op. Dr. Altınok Öz’de katılarak Tüzün’e destek verdi.

Açılış konuşmasında partisinin iktidara gelmesi durumunda izleyeceği politikayı anlattı. Oldukça kalabalık bir gruba seslenen Tüzün;
“CHP iktidar odaklı bir proje hazırladığı için vakıflardan yapılan yardımların tamamını ve fazlasını vermeye hazırız. Biz CHP olarak emeklilerimizin sorunlarını biliyoruz, emeklilerimiz gerçekten büyük mağduriyet yaşıyor. Biz 'CHP iktidarında sizlerin maaşlarını en az bin 500 lira yapacağız ve dini bayramlarımızda 2 maaş vereceğiz' diyoruz.

Kaynak nerede diye soruluyor. Bu ülkede bu hükümet sadece Suriye’den gelenlere 5 milyar dolar yardım yaptı. Bugünkü Cumhurbaşkanlığı köşkünün devlete 2 milyar dolara mal olduğu söyleniyor. Hükümetin, ülkemize gelen Suriyelilere ve köşküne yaptığı yatırım 7 milyar dolar. Eğer siz 7 milyar doları sadece 2 bayramda emeklilere vermiş olsanız, tam on yıl süreyle emeklilere 2 bayramda maaş verirsiniz.” ifadelerini kullandı.
 

Açılışta Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, CHP İl Başkanı Şinasi Çetinkaya, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ve parti yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Editör: TE Bilişim