Gölpazarı AK Parti İlçe Başkanı Raşit Özen’in istifasının ardından boşalan Gölpazarı AK Parti İlçe Başkanlığına, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in geleceği günden bir gün önce ilçe başkanlığına Oktay Karcı’nın ataması yapıldı.  

Daha önceleri kongrede mevcut başkana karşı aday çıkması nedeni ile kongre iptal edilmişti. Ardından değişik polemiklere neden olan Gölpazarı İlçe Başkanlığına AK Parti Genel Merkezi tarafından Raşit Özen atanmıştı. Ne var ki;Özen, parti çalışmalarına gerekli desteği veremediği için istifası istenmiş fakat Başkan Özen,  işlerinin yoğunluğunu sebep göstererek istifa ettiğini açıklamıştı.

Aradan geçen yaklaşık 2 aylık süreden sonra ilimize bir takım ziyaretlerde bulunmak için gelen aslen Gölpazarlı olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin  ilimize gelmelerinden bir gün önce  Gölpazarı ilçesine  AK Parti İlçe Başkanı atanmasının gerçekleşmesi değişik yorumlara neden olurken, ‘ilçeye bakanlar gelecek,  karşılayacak ilçe başkanları yok’ dedirtmemek için atamanın yapıldığı iddia edildi.

Editör: TE Bilişim