Osmaneli’nin spora ev sahipliği yaptığı TFF Lefke Cup 2017 Turnuvası’nda Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Bolu, Kağıthane, Beykoz, Gaziosmanpaşa, Esenyurt, Güngören ve 1308 Osmaneli Belediyespor olmak üzere 10 güzide takım fair play içinde mücadele ediyor. İlimizin tanıtımı adına büyük bir organizasyon olarak görülen Turnuva görkemli geçiyor.

Osmaneli’Ye gelen takımlara “hoşgeldiniz” ziyaretinde bulunan Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, ilçede böyle güzide takımları ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “gerek biz büyükler, gerekse de çocuklarımız televizyonlardan izlediğimiz ve taraftarı olduğumuz takımları, alt yapıları da olsa Osmaneli’nde izleme fırsatı buldular.

Böyle güzide takımları Osmaneli’nde ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. LEFKE CUP U15 Turnuvası umarım uzun yıllar devam edecek ve ileriki yıllarda ulusal hale gelecektir. Turnuvaya katılan takımlarımızın konaklamasından yemeğine kadar her türlü ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyoruz. Bu turnuvadan da alnımızın akıyla çıkacağız. Havaların sıcak olmasına rağmen gençlerimiz çok güzel maçlar çıkartıyorlar. Hepsine başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Bu yıl bu Turnuvada seyrettiğimiz bazı gençlerin içerisinden yıllar sonra büyük futbolcular çıkacaktır. Onları şimdiden seyretme imkanına kavuştuğumuz için kendimizi mutlu hissetmeliyiz” dedi.

Turnuvanın ilk günkü sabah maçlarında çim sahada saat 09.30’da Boluspor-Gaziosmanpaşa, saat 11.00’de Beykoz-Güngörenspor Karması ile oynarken, sentetik sahada saat 09.30’da Fenerbahçe-Kağıthane, saat 11.00’da Galatasaray- Beşiktaş Karması ile oynadı.

Turnuvanın ilk gününde alınan sonuçlar şöyle:
Fenerbahçe: 6 – Kağıthane: 0
Galatasaray: 6 – Beşiktaş İlçe karması: 1
Gaziosmanpaşa 0 – Boluspor: 0
Güngören: 1 – Beykoz: 1
Bolu: 1 – Güngören: 1

Fenerbahçe: 4 – Esenyurt: 0
Gaziosmanpaşa: 2 – Beykoz: 0
1308 Osmaneli B. S.: 0 – Galatasaray: 5

Editör: TE Bilişim