Türkiye’nin önde gelen porselen üreticilerinden Porland, üretim sürecindeki titizliğini, çalışma hayatının her noktasında gösteriyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’na karşı olan sorumluluklarını disiplinli bir şekilde yerine getiren Porland, SGK Bilecik İl Müdürlüğü tarafından Teşekkür Belgesi’ne layık görüldü.

Türkiye’de 33 mağazası yurt içinde ve yurt dışında kurduğu geniş satış ağı ile yılda 70 milyonun üzerinde üretim gerçekleştiren ve istihdama katkı sağlayan Porland, iş hayatındaki sorumluluklarını da başarılı bir şekilde yerine getiriyor. Porland’ın son beş yılda Porland çatısı altında yer alan tüm çalışanlarının sigorta primlerini ve hizmet belgelerini belirtilen süre içerisinde SGK’ya bildirmesi ve ödemelerini yasal süre içerisinde düzenli olarak gerçekleştirmesi SGK tarafından ‘Teşekkür Belgesi’ ile ödüllendirildi.

“TÜM SORUMLULUKLARI LAYIĞI İLE YERİNE GETİRİYORUZ”

Porland Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu, Sosyal Güvenlik Kurumu Bilecik İl Müdürlüğü tarafından verilen Teşekkür Belgesi ile ilgili duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: ‘‘Porland markası için bugün ‘Büyük bir aile’ ibaresini kullanabiliyorsak hiç kuşkusuz bunun en büyük nedeni sahip olduğumuz disiplin. Sadece üretim alanında değil; iş yapış şeklimizde, devlete karşı duyduğumuz sorumluluklarda da disiplini elden bırakmıyoruz. Belirtilen yasal süre çerçevesinde yapmamız gereken tüm sorumlulukları layığı ile yerine getiriyoruz. Türkiye’nin üretimine, istihdama ve ihracata katkı sağlıyoruz. Ne mutlu ki, sahip olduğumuz bu bilinç Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından verilen teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.’’

Editör: TE Bilişim