14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Bilecik Belediyesi yarım asra yakın evli olan çiftleri akşam yemeğinde bir araya getirildi.

Yaşlı çiftler Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda bir araya gelirken, Belediye Başkanı Nihat Can, renkli ve güzel görüntülerin oluştuğu programda yaptığı konuşmada, bütün katılımcılara teşekkür etti.

“SİZLER BİRER SEVGİ ÇINARISINIZ”

Konuşmasına; “14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediğimiz birlik ve beraberlik gecemize hoş geldiniz” ifadeleriyle başlayan Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi:

“Yaradılışımız itibariyle Yüce Allah bizlere, gerek duygusal, gerek hüzünlü özellikler bahşetmiş. Görmemiz için göz, duymamız için kulak, hissetmemiz için ise kalp vermiş. Yaşamamız için kan ve can vermiş. İşte sevmek ve sevilmek bizlere özellik olarak verilen bu duygular içerisinde belki de en güzeli sevmektir. Biz; birbirimizi sevmedikçe, hayatımızı güzelleştiremeyiz. Yaratılanı sevelim yaratandan ötürü ifadesinde de olduğu gibi ;kadın olsun erkek olsun, genç olsun yaşlı olsun, birbirimize karşı olan sevgi ve saygı duygularımızı görmezden gelemeyiz. Gönüller yapmalıyız, gönüller kazanmalıyız. gönüllere girmeliyiz. bu dünyadaki en büyük kazancımız bu olduğunu düşünüyorum. Bir ve beraber olmalıyız. Sevgi paylaşmak demektir. Hayatı ve yaşamı paylaştıkça başta kendimiz olmak üzere, etrafımıza da bu anlamda faydalı olacağımızı düşünüyorum. Bu açıdan bakıldığında sizler birer sevgi çınarısınız.”

Yaşlıların birbiriyle hoş vakit geçirdiği programda Belediye Başkanı Nihat Can ve konuklar karşılıklı çiftetelli oynadılar.

Editör: TE Bilişim