3 yıl önce sigarayı bırakıp taksitle son model araba aldığını belirten Ajder, her ay sigaraya verdiği parayla arabanın taksitini ödediğini söyledi.

Sigarayı bırakarak sağlık yönünden de rahatladığını ifade eden Ajder, şöyle konuştu; “Ortalama 35 yıldır sigara bağımlısıydım. Bu sigara zaman içerisinde sağlığımı tehdit ettiğini hissettim ve kendi kendime karar aldım. Yaklaşık 3 yıl önce bu kararımı uygulamayı karar verdim ve o yıl sigarayı bırakarak benim için çok önemli olan aracımı aldım. Her şeyden önemlisi sağlımın daha rahatladığını, düzeldiğini hissettim. Bunun yanında sigara denilen illetten kurtulduğuma seviniyorum. Sağlık ve ekonomik yönden rahatladım. Sigaraya verecek olduğum parayla şu güzelim araca sahip oldum.”

“35 yılda 100 bin TL civarında sigaraya para veriliyor”

Ajder; “Şöyle bir hesap yaparsak bir kişi 30 veya 35 yıl içerisinde sigaraya vermiş olduğu bir para, rakamsal olarak hesaplandığında ortalama 100 bin TL civarındadır. Yıllara yaydığımı zaman ciddi bir boyuttur ve ciddi bir harcamadır. Ben hem sağlığımı kazandım, hem araba sahibi oldum. Ben ve ailem mutluyuz. İnşallah gençler veya kendini genç hissedenler, sağlığını düşünenler. Dilerim ki  sizde güzel bir adım atıp ama benim gibi otomobil ama ciddi bir göze gözüken bir yere bu maddiyatı bağlarsanız umarım mutlu olursunuz. Ben mutluyum. Sigara denilen illetten kurtulduğuma çok seviniyorum. İrademize sahip olduğumuzda karşımıza çok güzel şeylerin çıkacağına inanıyorum. 3 yıldır ben bunu başardım” diye konuştu./Soner Çelik
Editör: TE Bilişim