Bozüyük ilçesine bağlı 15 hanelik Ormangüzle Köyü’nün koronavirüs enfeksiyonu sebebiyle karantina altına alındığı öğrenildi.

İlimizde hızla yayılmakta olan Covid-19(koranavirüs) salgını kapsamında karantina önlemleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bozüyük’ün 529 kişilik Akpınar Mahallesi pozitif çıkan koronavirüs vakaları sebebiyle karantina altına alınmıştı.

Bozüyük İlçesine bağlı Ormangüzle Köyü’nde pozitif vaka tespit edilmesi neticesinde 15 hanenin yaşadığı köy komple karantina altına alınırken güvenlik önlemlerinin hat safhaya çıkartıldığı öğrenildi.

Valilikten karantina alınan Ormangüzle Köyü'ne ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İlimiz Bozüyük İlçesine bağlı Ormangüzle köyünde COVİD-19 bir pozitif vakanın olması ve vakanın temaslı sayılarının çokluğu nedeni ile COVİD-19 enfeksiyonunun yayılmasının engellenmesi ve toplum sağlığının korunması amacıyla Bozüyük ilçe Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile 10/04/2020 tarihi ve 24:00'dan itibaren 24/04/2020 tarihi dahil saat 24:00'a kadar giriş-çıkışların izine bağlı olmak kaydıyla karantina altına alınmasına oy birliği ile karar verilmiştir."

Editör: TE Bilişim