Barış Eren

Yaklaşan seçim öncesi siyasi partiler çalışmalarına son hızla devam ederken, MHP de önemli bir atak gerçekleşti. Bozüyük’te diğer partilerden yaklaşık 150 genç MHP’ye geçerek rozet taktı. MHP Bilecik Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bahattin Şeker'in üç hilalli rozet taktığı yaklaşık 150 genç, seçim bürosundaki toplantıya katılarak MHP'ye destek vereceklerini belirtti.

Katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bahattin Şeker, gençlere seslendi ve MHP çatısı altında, büyük Türk milletinin boynu bükük yaşamaktan kurtulması için mücadele ettiklerini belirterek ailenize hoş geldiniz dedi. MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, seçim bürosundaki programda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin kritik bir eşikte olduğunu belirterek, MHP kadrolarına ihtiyaç olduğunu söyledi. 7 Haziran genel seçimlerinde Bilecik'ten 2 milletvekili çıkarmak için çalıştıklarını anlatan Şeker, partiye katılan gençlerle MHP'nin daha da güçlendiğini ve yollarına emin adımlarla devam edeceklerini kaydetti.

Şeker konuşmasında; "Öncelikle genç kardeşlerimin her biriyle gurur duyduğumu belirtmek isterim. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemde bizler, MHP'nin bu ülkenin umudu olduğunu anlatıyoruz. Artık bu karanlık günler geride kalsın istiyoruz. Aydınlık, güzel, mutlu ve yarınlardan umutlu günler görmek için çalışıyoruz. Sizler, bize güç verdiniz. İnancımız ve azmimiz daha da arttı. Biz bu yola İşimiz Helal Gücümüz Hilal diyerek çıktık. Bizimle Yürü Türkiye dedik. MHP çatısı altında, büyük Türk milletinin boynu bükük yaşamaktan kurtulması için mücadele ediyoruz. Ben yıllar önce genç yaşlarımda, Bozüyük'te siyasete başladım. Şimdi sizler de, MHP çatısı altında, Üç Hilal'in aydınlığıyla buluşmaya karar verdiniz. Bu tablo hepimiz için gurur vericidir. Duyanlar duymayanlara söylesin, artık ampul patladı... Hepinize Yüce Allah'tan gayret diliyorum, başarılar diliyorum. Ailemize hoş geldiniz" ifadelerini kullandı.

Bahattin şeker, konuşmasının ardından partililerle birlikte yoğun heyecan ve coşku yaşayan yaklaşık 150 gence Üç Hilalli rozet taktı. 

 

Editör: TE Bilişim