MHP Bozüyük İlçe Başkanı Murat Köftecioğlu, partiye, 2014 yerel seçimleri için Bozüyük Belediye Başkan Aday Adaylığı konusunda 3 başvurunun yapıldığını bildirdi.

Köftecioğlu, yaptığı açıklamada, MHP İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Zeki Uyanık, işadamı Mete Yüksel ve kamu çalışan bir memurun Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptığı söyledi.

Belediye Başkan aday adaylığı sürecinin 30 Ağustos tarihinde başladığını belirten Köftecioğlu, şunları söyledi.


“2014 yılında yapılması planlanan yerel seçimler için Belediye Başkan aday adaylığı konusunda partimize 3 başvuru yapıldı. İl Genel Meclisi üyemiz İsmail Zeki Uyanık, üyemiz işadamı Mete Yüksek ve kamuda çalışanlar için YSK süreci belli olmadığı için ismini açıklayamadığım kamuda çalışan bir memur arkadaşımız, aday adaylığı dilekçelerini teslim ettiler. Bundan sonraki süreçte yapacağımız değerlendirmenin ardından Ekim ayı içerisinde adayımızı açıklamayı planlıyoruz.”

İl Genel Meclisi üyesi Uyanık, önlerinde uzun bir süreç olduğunu ifade ederek, “aday adaylığımız Allah’ın izniyle devletimize, milletimize ve özellikle de Bozüyükümüze hayırlı olsun diyorum” dedi.


İşadamı Yüksel de, 2 buçuk yıldır partide üye olarak çalıştığını, 2009 yerel seçimlerinde Belediye Başkan adayı olarak 6 bin 6 oy aldığını hatırlatarak, “2014 yerel seçimlerinde partimizin adayı kim olursa olsun sonuna kadar partimin yanındayım. Aday olursam da memleketim için en iyi şekilde çalışacağım” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim