Barış Eren / Bozüyük

MHP Bozüyük İle Başkanı Murat Köftecioğlu, görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Köftecioğlu, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyelerinin İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını almalarının ardından yaptığı açıklamada, “Kazasız belasız bir seçimi geride bıraktık. İl Genel Meclis üyeliğimiz 1’den 2’ye, Belediye Meclis üyeliğimiz 7’den 9’a, oylarımız 9 binlerden 15 binlere çıkmıştır” dedi.

MHP’nin başarılı sonuçlarla bir seçimi sona erdirdiğini vurgulayan Köftecioğlu, şunları söyledi:

“Bizden gasp edilerek alınan belediyenin bize geçeceği düşüncesiyle çalıştık, emek verdik. Rabbimizin adaleti tecelli edecek diyerek bekledik, olmadı. Allah tehir eder ama ihmal etmez. Dinimizde hiçbir şey tesadüf değildir. Her şeyin bir hikmeti ve sebebi vardır, bunu okumak anlamak zordur. Önemli olan kaybederken kazanmaktır. Biz kaybederken kazandık. Kazanma hırsıyla hareket edenler, ne olursa olsun kazanmalıyız diyenler bu saatten sonra iyi düşünsünler. İstişareye önem versinler, yanlışa düşmesinler. Biz kimsenin üzüntüsüyle sevinemeyiz, mutlu olamayız. Sonuç olarak ben partime oy veren, değer veren seçmenlerime üzüntü yaşattığım için 4 yılı aşkın zamandır sürdürdüğüm MHP İlçe Başkanlığı’ndan, bu kutsal görevden bir kan değişiminin bizlere heyecan ve enerji katacağı düşüncesiyle istifa ediyorum. Bu süre zarfında benimle birlikte gece gündüz demeden çalışan, emek veren, hizmet üreten yönetim kurulundaki görev arkadaşlarıma saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.”

Köftecioğlu, yönetim kurulunun kendi içinden İlçe Başkanı seçeceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan MHP Bozüyük Belediye Başkan adayı Mete Yüksel, mazbata almak için İlçe Seçim Kuruluna gelen üyeleri yalnız bırakmadı. 


Editör: TE Bilişim