Bozüyük’te kuyumcu dükkanına girerek piyasa değeri 7 milyon lira olan 30 kilo altını çalarak sırra kadem basan soygunculara ait otomobil ilçeye yakın bir yolda terk edilmiş halde bulundu.

Bozüyük’te geçtiğimiz Pazartesi günü kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sabah 05.00 sıralarında İsmet İnönü Caddesi’nde bir kuyumcu dükkanının kapısı tornavida vasıtasıyla açarak içeri girilmiş ve 5 dakika içeride kalan zanlılar, bu kısa süre zarfında piyasa değeri yaklaşık 7 milyon lira olan 30 kilo altını yanlarında getirdikleri iki çuvala doldurarak 34 LU 4469 plakalı otomobille kayıplara karışmıştı.

Vaka ile alakalı geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, hırsızların olayda kullandıkları çalıntı plakalı otomobili Bozüyük-Bilecik karayolunun 5’inci kilometresindeki tali yolda terk edilmiş halde buldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yanı sıra Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner de olay yerine gelerek durum değerlendirmesinde bulundu. Burada yapılan incelemenin ardından otomobil, detaylı inceleme yapılmak amacıyla Emniyet otoparkına çekildi.

Diğer yandan polis ekipleri, soygunu gerçekleştiren zanlıların yakalanması için de çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Editör: TE Bilişim