Cafer Elmas

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, “Bozüyük’e 1500 kişilik salon yapacağız ama belediye bize bir türlü yer bulamadı.” dedi.

Doyuk, sıkıntıyı çözmek için çalıştıklarını ifade ederek, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Sağ olsun vekilimiz devreye girdi Bozüyük’e yatırım aldık. Ben yerini göstermişim. Aşağıdan, yukarıdan fotoğrafını çekmişim. Eskiden oraya havuz yapılacakmış ama kalmış. Yeri gösterdik, gayet güzel dedik. O zaman, oradakiler “biraz merkezi yer olsun, orası uzak düşüyor” falan dediler. “O zaman bize yer gösterin” dedik. O gün bugündür yer arıyoruz.

Adliye binasının karşısında, dağa yanaşmış bir yer var. Yolun kenarı ve çok güzel. Ama orada dağın bir kısmını almamız ve hafriyat çalışması yapmamız lazım. Şimdi orayı almaya uğraşıyorum, yazışmalar sürüyor. Karayolları, orası için “300 bin lira verirsen, veririm” dedi. En son noktaya vardık.

Para yerine takas da olur denildi. Fakat takas için burada yer bulamıyoruz. “O zaman şöyle bir yol izleyelim. Milli Emlak Müdürlüğü, Türkiye’nin herhangi bir yerinden bize yer versin, karşılıklı takas edelim” dediler.

Müdürlükler aralarında yazışma yapacaklar. Milli Emlak Müdürlüğü, bize herhangi bir yer verecek, biz Karayolları’na vereceğiz, Karayolları da bize orayı verecek.”

Editör: TE Bilişim