Cafer Elmas

CHP Bozüyük Belediye Başkan aday adayı Metin Torun, basın mensupları ile iftar yemeğinde buluştu. Yeni Lezzet Lokantası’nda özel ev yemeklerinin ikram edildiği yemekte Metin Torun’a eşi Canan Torun da eşlik etti.

İl Başkanı Av.Çağatay Karaahmet’in yanı sıra yönetim tarafından yeni seçilen İlçe Başkanı İsmail Jan, Kadın Kolları Başkanı Nesrin Altıhan, Gençlik Kolları Başkanı Tolga Seçen, Dodurga Belediye Başkan adayı Selim Temel ile Bilecik ve Bozüyük basınının katıldığı iftar yemeği hoş sohbet havasında geçerken siyasiler önemli açıklamalarda bulundular.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Bozüyük Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Metin Torun, Ramazan ayının mübarek gününde bayram öncesi basın mensupları ile biraraya gelerek hoş sohbet etmek amacı ile birlikte olduklarını belirterek, adaylığına ilişkin tek istediğinin geleceği şekillendirmek için yola çıktığını söyledi.



En önemli projesi olarak ta Bozüyüklüyüm Bilecikliyim demekten çekinerek kendilerini Eskişehirli olarak tanıtan Bozüyük halkının göğüslerini gererek Bozüyüklüyüm diyebilecekleri bir yaşam merkezi yaratmak için çalışacaklarını belirtti.

Torun, “15 Temmuz 2013 itibariyle Genel Merkezimizce aday olacak kişilerin istifası istenmişti. O noktada o tarihte il başkanımıza istifamı ilettim. Kendisi kabul ettikten sonra ilçe yönetimimizle ilçe başkanımızı seçtik. Bu noktada ileride söyleyeceğimiz çok şey olacak ama altını çizmek istediğim bir tek şey var. Geleceği şekillendirmek için bu yola çıktık” dedi.
Editör: TE Bilişim