Cafer Elmas

CHP Bozüyük Belediye Başkan Adayı Metin Torun’un seçim bürosu açılışında CHP gövde gösterisi yaparken hem coştu hem coşturdu. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinge; CHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan Günaydın, İsmet İnönü’nün torunu CHP Parti Meclis Üyesi Gülsüm Bilgehan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, eski CHP Milletvekilleri Orhan Yağcı ve Yaşar Tüzün, CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet, İlçe Balkanı Gültekin Çalışkan, CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan, bazı ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda parti yöneticisi katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği miting için meydana yaklaşık 4000 kişi toplandı. Partililerine seslenen Bozüyük Belediye Başkan Adayı Metin Torun, 1 Nisan’da Bozüyük Belediye Başkanlığını kazanması durumunda,
  Metristepe önünde Bozüyük’ü layık olduğu yere getirmek için yenim edeceğinin sözünü verdi.



CHP Bozüyük Belediye Başkan Adayı Metin Torun, 30 Mart’tan sonra Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in önderliğinde Eskişehir’den başlayarak, Bursa ve Adapazarı’na kadar bu bölgeyi refah, kültür ve sanat bölgesi yapmak için yola çıktıklarını söyledi. “Nereye baksak umutsuz insanlar görüyoruz” diyen Torun, “Ben ve ekibim çok çalışarak, en kolayından en zoruna kadar şehrimizin tüm sorunlarını çözüp, mutlu insanların tekrar yaşamaya başlayacağı bir kent yaratmak için hazırız. Azimliyiz ve kararlıyız” ifadelerini kullandı.


Miting için Ankara’dan gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı. Günaydın, Bozüyük CHP İlçe Teşkilatı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde, CHP olmanın bağımsızlık, kaliteli Türkiye ve Mustafa Kemal Atatürk'ün yoldaşı olmak olduğunu ifade ederek, bundan onur duyduklarını söyledi. Ülkeye karşı görevlerini yerine getirebildiklerini birbirlerine sorulması gerektiğini ve özeleştiri yapmak zorunda olduklarını belirten Günaydın, memleketin başına gelen yoksulluğun, bölücülüğün ve dış politika alanında vurduğu duvarların tek sorumlusunun 11 yıldır yöneten ‘başçalan’ ve onun kabinesi olduğunu söyledi.


CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın.

Konuşmaların ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan Günaydın tarafından Bozüyük CHP Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yapıldı. Programın sonunda Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşleri personelinden oluşan koro mini bir konser verdi.     

 








Editör: TE Bilişim