Cafer Elmas

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Bozüyük TSO’nun yeni hizmet binası açılışında yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içinde başarılı çalışmalar ile güzel tablo sonucunda Bozüyük TSO ile gurur duyduğunu söyledi.

Bozüyük'te 2 firmanın Türkiye'nin en büyük 500 firmasının arasında olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, "Burada çok güzel bir tablo var. Bilecik'te de ifade ettim. Bozüyük'te de ifade ediyorum Valisi, Belediye Başkanı, milletvekilleri farklı siyasi partilerden olsalar da Oda, Borsalar herkes birlikte. Birlikte hareket edildiği zaman sırtınız yere gelmez. İşte Bilecik'in ve Bozüyük'ün arkasında ki başarı hikayesinde sizler varsınız. Esas teşekkürümüz bugün bizleri yalnız bırakmayarak bu sevinçli günümüzde bizlerin arasında olan camiamızın Bakanı Sayın Bülent Tüfenkci'ye çok teşekkür ediyorum. Ankara'da olan bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Bizzat şahidim müthiş çalışıp bizlerden gelen her türlü sorunu nasıl çözerim diye bakıyor. Her meselemize sahip çıkıyor, Allah kendisinden razı olsun.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi adamlarıyla gurur duyuyorum. Biraz önce müthiş bir misyon işi Bozüyük'ümüze yakışır, Bozüyük'ümüze katma değer sağlayacak yeni hizmet binamızın açılışını sayın Bakanımızla birlikte yaptık.

Bozüyük'ümüze, Bozüyük'teki tüccar ve sanayicilerimize hayırlı uğurlu olsun. Biz hep şunu söylüyorduk güçlü oda olmadan güçlü üye olmaz. Güçlü üye olmadan da bu ülke ekonomisi, zenginliği güçlü olmaz. Oda güçlü olacak ki özel sektör güçlü olsun, özel sektör güçlü olsun ki ülkenin ekonomisi güçlü olsun.

Allah'a çok şükür Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası bunu yaptı. Akredite Oda demek 5 yıldızlı oda demek. Beş yıldızlı Oda ne demek? Nasıl ki bir oteli uluslararası anlamda yıldızlama sistemi varsa dünyada da Oda ve Borsa sisteminin yıldızlaması var. İşte Bozüyük TSO tam beş yıldızlı oda” görüşlerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim