Bozüyük ilçe merkezinde yapılması planlanan Bozüyük Çarşı Meydan Projesi’nin yapım işi ihalesinin protokolü törenle imzalandı.
Bozüyük Belediye Başkanlığı makamında yapılan Bozüyük Çarşı Meydan Projesi yapım işi imza töreninde Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Fen İşleri Müdür Vekili Ahmet Özcan ve ihaleyi kazanan Korgun İnşaat Yapı Sanayii Ticaret Limited Şirketi ve Mehmet Kızıl Ortaklığı yetkilileri Bülent Büyükçene ve Mehmet Kızıl hazır bulundu. Bozüyük Belediyesi'nin en önemli yatırım projelerinden birisi olan Bozüyük Çarşı Meydan projesinde ihale sürecinin tamamlanmasının ardından belediye ile firma arasındaki protokol karşılıklı olarak imzalandı.


Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, “İlçemizin silüetini değiştirecek, ilçe merkezine nefes aldıracak ve güzelleştirecek, aynı zamanda otopark gibi hemşehrilerimizin önemli bir ihtiyacını  karşılayacak Çarşı Meydan Projemizin ihalesini yaptık ve hayırlısıyla sonuçlandırdık. Bugün ihaleyi kazanan firmamız ile protokolümüzü de imzaladık.  Çarşı Meydan Projemiz şimdiden Bozüyükümüze hayırlı ve uğurlu olsun. Bundan sonraki amacımız bir an önce inşaata başlayarak, sorunsuz bir şekilde tamamlamak ve vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır.” dedi.

Editör: TE Bilişim