Önüne çıkan bisikletli yaşlı adama vurmamak için direksiyon hakimiyetini kaybeden Hasan Hüseyin Kuzgun, 26 FR 434 plakalı aracı ile şarampole uçtu. Takla atan ve ters dönen araçtan hafif yara alarak kurtulan Kuzgun, olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile hastaneye gitmek istemedi.



Arabasının derdine düşen ve polis ve hastane görevlilerinin  hastaneye tedavi altına alalım talebini reddeden Hasan Hüseyin Kuzgun, ağzı burnu kanamasına rağmen ‘bende bir şey yok arabamı nasıl buradan çıkaracağım’ cevabını verdi.



Pazar günü saat 16.00 sularından Bozüyük’te meydana gelen kazada Eskişehir’e seyir halinde olan yaşlı bir bisiklet sürücüsünün yolda giderken önüne doğru yalpa yaptığını bisikletliye vurmamak için direksiyonu kırdığını ve kendisini bir anda şarampolde bulduğunu belirten araç sürücüsü Hasan Hüseyin Kuzgun, 122 acil servis ambulansında yapılan kısa müdahalenin ardından şarampoldeki aracını kurtarmak için uğraşırken, bu durum “koyun can derdinde kasap et derdinde”  deyimini de değiştirerek adeta “koyun et derdinde, “kasap can derdinde” dedirttirdi.

 


Editör: TE Bilişim