Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul  Ünver tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2011 yılında delege seçimlerinde evrakta sahtecilik yaptığı iddiası ile 5 yıl ceza alan Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver'in 6 ay hapis yatacağı şu anda Bayırköy açık cezaevinde bulunduğu öğrenildi.


2011 yılında gerçekleşen Ziraat Odası seçimleri öncesinde delege seçimlerinde bazı köy muhtarlarının seçim yapmadan delegeleri belirleyerek Ziraat Odası’na gönderdiği  ardından delege listesinin Kaymakamlık duyuru panosunda askıya konulduğu kesinleşen delege listelerinin ayrıca köylerde de askıya asılması gerekirken asılmadığı ve asılmış gibi tutanak tanzim edildiği iddia edilirken,  seçimde  karşı tarafın itirazı sonucu Kaymakamlık tarafından yapılan araştırmada  bazı  köylere  seçim yapılmadan delege listelerin hazırlandığı, köylerde listelerin asılmadığı ve asılmış gibi tutanak tutulduğunun saptanması sonucunda  rapor hazırlandığı gelen bilgiler arasında.

Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver hakkında evrakta sahtecilik suçundan açılan davanın geçtiğimiz günlerde sonuçlandığı ve 5 yıl cezaya çarptırıldığı öğrenildi. Tutuklanan Ünver'in 6 ay hapis yatacağı ve şuanda Bayırköy açık cezaevinde bulunduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilişim