Bilecik Belediyesi Şubat ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, ‘’Zamazingo’’ adlı tiyatro oyunu sahne aldı.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan oyun, seyircilerden büyük alkış aldı.

Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Tiyatrosu tarafından hazırlanan tiyatro oyunu sonunda sahnede büyük performans sergileyen oyuncular ile Odunpazarı Belediyesi Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Elçin Karaahmet ve oyunculara teşekkür plaketi ile çiçek takdiminde bulundu.

Bilecik’te keyifli bir gece yaşadıklarını kaydeden Başkan Şahin, Aziz Nesin tarafından kaleme alınan tiyatroda sahne alan oyuncular ile salonu dolduran tiyatro severlere katılımları dolayısıyla teşekkür etti.

Odunpazarı Belediyesi Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Elçin Karaahmet ise Belediye Başkanı Semih Şahin’e tiyatroya verdiği katkılar dolayısıyla teşekkür ederek, Bileciklilerle buluştuğu için duyduğu mutluluğu ifade etti.

Hayatın her kesiminden insan manzaralarıyla, ağlanacak halimize güldüğümüz danslı şarkılı bir komedi olan Zamazingo’nun oyunun yönetmenliğini Elçin E. Karaahmet yaparken. Oyunda Büşra Aslan, Ceren Tüysüz, Derya Dobrişan, Hüseyin Demir, Olcay Çelik ve Yiğit Gürsoy rol alıyorlar.

Editör: TE Bilişim