Bozüyük’te bir apartman dairesine yüzleri kapalı olarak giren iki kadının apartmandan çeşitli takılar çaldığı iddia edildi.

Olay, Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki 4 Eylül Mahallesi Bedri Rahmi Caddesi Atalay Yaşam Sitesi’nde gerçekleşti. Bir apartman sakininin takılarının çalındığını söylemesinin ardından, apartmanın güvenlik kameraları incelendi.

İncelenen kamera kayıtlarında,  iki kadının yüzlerini kapatarak apartmana girdiği, bir süre sonra da yine yüzlerini kapatarak apartmanı terkettiği görüldü. Apartmana girerken elinde poşet bulunan kadının çıkışta ise poşeti apartmanda bırakması dikkatlerden kaçmadı. Apartmandan çıkan kadınlar, iddiaya göre yine hırsızlık için başka apartmanlara girseler de herhangi birşey çalmadı. İki kadın, son olarak ise hırsızlık yaptıkları iddia edilen apartmanın karşısında bir dolmuşa binerken görüntülendi.

Hırsızlık zanlısı kadınların başka ilden geldiği iddia edilirken, Bozüyük Emniyet Müdürlüğü tarafından olaya ilişkin inceleme başlatıldığı ve hırsızlık zanlılarının henüz yakalanamadığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim