Son dönemde yaşanan bombalı saldırılar ve şehit olan güvenlik güçlerinin ardından Bilecik bu yaşananlara büyük bir tepki vermek için yarın yürüyecek.

Önceki gün büyük kulüplerin amblemlerinin bulunduğu “teröre karşı omuz omuza” yazılı pankartla yürüyen az sayıdaki gençler takdir topladılar. Çarşamba günü de saat 17:30 da Cumhuriyet alanında toplanılarak Bilecikspor Kulübü’nün organize ettiği ve diğer spor kulüplerinin desteklediği izin de alındığı yürüyüş gerçekleşecek.

Emniyet güçlerinin geniş çaplı alacağı önlemler nezdinde 23 Mart Çarşamba günü yapılacak yürüyüşe katılımın yoğun olması bekleniyor.

Konuyla ilgili çağrısını sosyal medya üzerinden yapan Bilecikspor Kulüp Başkanı İsmail Cinoğlu, “Haydi Bilecik. Şehitlerine sahip çık. Gün beraber olma günü. O gün yer gök inlesin. Türkiye ve Dünya Bilecik’imizi görsün” sözleriyle herkesi yürüyüşe katılmaya davet etti.

Cinoğlu’nun açıklaması şöyle: “Büyük Çağrı: Değerli Bilecikliler; Osmanlı’nın torunları, değerli STK’ların başkanları, Bilecikspor ve Bilecik’teki amatör spor kulüplerinin düzenleyeceği teröre lanet yürüyüşüne Bilecik’imize yakışır binlerce insanla sizleri de aramızda görmek istiyoruz. 23 Mart 2016 Çarşamba saat 17.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda toplanıyoruz. Haydi Bilecik. Şehitlerine sahip çık. Gün beraber olma günü. O gün yer gök inlesin. Türkiye dünya Bilecik’imizi görsün. Haydi Bilecik kalk ayağa. Saygılarımızla…”

 

Editör: TE Bilişim