Bilecik İl ve İlçe ve Belde Belediye Başkanları Suriye’nin İdlib bölgesinde şehit düşen askerlimiz için sosyal medya hesaplarından mesaj yayınlayarak büyük Türk Milletine başsağlığı dilediler.

Suriye’nin İdlib bölgesinde meydana gelen hava saldırısı sonucunda 33 Türk askeri şehit oldu. Ülkeyi yasa boğan bu haber sonrasında Bilecik İl ve İlçe ve belde Belediye Başkanları sosyal medya hesapları üzerinden paylaştıkları mesajlar ile hüzünlerini dile getirdiler. Başkanlar, şehit düşen askerlerin ailelerine baş sağlığı ve sabır dilerken yaralı olan Mehmetçiklerimize ise Allah’tan şifa dilediler.

“Milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum”

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin; “İdlib’ten gelen acı haberlerle yüreklerimiz dağlandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize, milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı Mehmetçiklerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum.” ifadelerinde bulunarak hüznünü dile getirdi.

Bozüyük’te tiyatro ertelendi

Bozüyük Belediye Başkanı Talat Bakkalcıoğlu ise yürekleri dağlayan şehit haberi üzerine belediye tarafından gerçekleşecek olan tiyatro oyununun başka bir tarihe erteleceneğini belirterek; “İdlib’te kahraman Mehmetçiklerimize yapılan hava saldırısı yüreğimizi yaktı. Elim saldırı nedeni ile bu akşam yapılacak olan ‘Komedi Pazarı’ adlı tiyatro oyununun gösterimi ileri bir tarihe ertelenmiştir. Şehitlerimizin acısını yürekten hissediyoruz. Şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağolsun.” dedi.

Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever; “İdlib’te hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı olan askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.”ifadelerine yer veriken, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer ise  “Ülkenin, vatan geleceğinin müdafaasın için canlarını hiçe sayan, korkusuz, cesur Mehmetçiklerimizin Allah yardımcısı olsun. Allah, elleri öpülesi ana babalarına eşlerine, evlatlarına ve kardeşlerine dayanma gücü versin. Minnet duyuyoruz. Öfkeliyiz, içimiz yanıyor.” dedi.

“Sözün bittiği, gereğinin yapılacağı andayız”

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman; “İdlib’te 33 Mehmetçiğimiz şehit oldu. Suriye’nin İdlib kırsalında rejim güçleri tarafından alçakça yapılan hava saldırısında 33 askerimiz şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet dilerken, yaralı olan askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin başı sağolsun.” ifadelerini kullanırken, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise; “Suriye rejiminin hava saldırısı sonrası şehitlerimiz var. Türkiye Silahlı Kuvvetlerini artık kimse engelleyemez. Sözün bittiği, gereğinin yapılacağı andayız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz.”dedi.

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna da; “Aziz şehitlerimizin şuhları şad, mekanları cennet olsun. Yaralı Mehmetçiklerimize Rabbimden acil şifalar dilerim. Başomız sağolsun.” ifadeleriyle hüznünü belirtti.

Editör: TE Bilişim