Cafer Elmas

Arslan Alüminyum büyük bir başarıya daha imza atarakTürkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2014 araştırma sonuçlarına göre, 107 puan yükseliş kaydederek, ilk 500 büyük firma arasında 314’üncü sıraya yerleşti.Bilecik’in en büyük fabrikalarından biri olan Arslan Alüminyum, 2014 yılında Alüminyum eşyaları ihracatında birinci olurken, Türkiye’nin ihracat yıldızı olmuştu.

Geçen yıl ilk 500 büyük firma arasında 421. sırada yer alan Arslan Alüminyum, şimdide2014 yılı değerlendirmeleri sonucunda 107 büyük firmayı geride bırakarak 314.sıraya yükselerek değer yaratmanın haklı gururunu yaşıyor.

1970 yılında Mehmet Arslan tarafından 250 m2’lik bir alanda orta ölçekli bir atölye olarak yola koyulan ve bugün sektörün en önemli firmaları firmaları arasında yer alan Arslan Alüminyum, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek “Türkiye’nin Yüksek Değer Üreten Büyük Gücü”olma yolunda önemli mesafeler kat etti.

İlimizde  3 fabrikası bulunan  ve ilimizde büyük ölçüde  iş istihdamı sağlayan Arslan Alüminyum her yıl yeni bir yatırıma imza atarken, almış olduğu stratejik kararları, profesyonel düşünce ile bütünleştirip, geleceğe taşımayı sürdürüyor. İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl geleneksel olarak hazırladığı İlk 500 büyük sanayi kuruluşu arasından 314’üncü sıraya yükselerek, başarısını ve kararlı yükselişini Türk alüminyum sektörüne de ispat etmiş oldu. Bilecik'te Türkiye’nin ilk 500 firması arasına giren firmalardan biri olma başarısı da gösteren Arslan Alüminyum, ilimizin gururu olmaya devam ediyor.

Türk alüminyum sektörününbillet hammadde konusunda dışa bağımlılığını yok denecek seviyelere getirmeyi başaran ve Bilecik üretim tesislerinde, yıllık 120.000 ton alüminyum billet üretimi gerçekleştiren Arslan Alüminyum, Türkiye’de değer yaratmanın haklı gururunu yaşıyor. Başarılarını istikrarlı ve hedefleriyle uyumlu çalışmalarıyla yaratan Arslan Alüminyum, sektördeki bütün firmalar için de bir nirengi noktası haline geldi. Alüminyum sektörünün ülkemizde hak ettiği yere gelmesinde oynadığı önemli rol nedeniyle Arslan Alüminyum, sektörün parlayan yıldızlarından birisi olarak da tanımlanmakta.

Her geçen gün büyüyen ve başarılarını aldığı ödüllerle taçlandıran Arslan Alüminyum fabrikasının yıldızı parlarken ilimizin de gurur olmaya devam ediyor.

Biz de Yarın Gazetesi olarak Bilecik’te faaliyet gösteren, ülkemize katkı sağlayan, istihdamı sürekli arttıran ve yurtdışında ülkemizi ürünleriyle en iyi şekilde tanıtan, her yıl Türkiye’deki en büyük firmalar sıralamasında üst sıralarda kendine yer bulan  ArslanAlüminyum'u başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

 

Editör: TE Bilişim