YOLCU TAŞIMA FİYATLARINA ZAM MI GELİYOR?
Yeni yılın gelmesiyle birlikte minibüsçüler yolcu taşıma ücretlerine zam yapılmasını istediler.
Bilecikli dolmuşçular şehir içi taşıma ücretinin tam tarife 1.75 Lira, öğrenci için 1.50 Lira olmasını talep ettiler. Yılbaşından itibaren yolcu taşıma ücretlerine zam isteyen dolmuşçular Belediye’ye bu isteklerini iletti.Belediye yetkilileri ise konunun araştırılıp detaylı inceleme yapıldıktan sonra değerlendirmeye alınacağını belirtirken, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın ise konuya sıcak bakmadığı gelen bilgiler arasında. 
BENZİNE GELEN ZAMLAR BİZLERİDE ZORDA BIRAKIYOR
Minibüsçüler benzine ve mazota gelen art artta zamlar neticesinde bu talepte bulunduklarını dile getirirlerken, yolcu taşıma ücretlerine en son zammın 2013 yılında yapıldığını belirttiler. Dolmuşçular benzine ve mazota gelen zamların kendilerini de zor durumda bıraktığını bu yüzden yolcu taşıma ücretine zam istediklerini söylediler.
VATANDAŞ TEPKİLİ
Vatandaşlar ise böyle bir zammın gereksiz olacağını belirtirken, bu uygulama yürürlüğe girerse vatandaşların bundan olumsuz yönde etkileneceğini belirtti.
Hiçbir şekilde zam istemediklerini belirten vatandaşlar, şuan 1.50 lira olan şehir içi taşıma ücretinden memnun olduklarını dile getirdiler. Öğrenciler ise 1.25 lira olan ücretin zaten pahalı olduğunu zaman zaman parasızlık yüzünden okula gidip gelmekte zorlandıklarını aktardılar.
Editör: TE Bilişim