Yol-İş Sendikası İşyeri Baş temsilcisi Hüseyin ŞENCAN’dan “Avdan Köyü ve Timur’un filleri” başlıklı haberlere kınama. Yol-İş Sendikası İşyeri Baş temsilcisi Hüseyin ŞENCAN, yerel bir gazetede yayınlanan haber sonrası tüm yerel basına açıklama gönderdi.

ŞENCAN, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “08 08 2017 tarihli İlimiz yerel gazetelerinden olan, Bilecik Sakarya Gazetesi ve aynı tarihte, ilgili gazetenin internet haber sitesinde yayınlanan Avdan köyü ve Timur’un filleri başlıklı, gerçekle hiçbir alakası olmayan 26-27 yıl önce meydana geldiği iddia edilen haberin içeriğinde, Köy Hizmetleri çalışanlarını Timur’un filleri olarak telaffuz eden, bu tarihteki haberinde de İl Özel İdaresi bünyesi çalışanlarını Timurlar değişiyor filler hep aynı benzetmesiyle haber yapıp, bu çok değerli kurum ve kurum çalışanlarını itibarsızlaştırmaya çalışan, gazete sahiplerinden Sayın Şadi ERDAL’ı bütün Köy Hizmetleri emeklileri ve Özel İdare çalışanları adına şiddetle kınıyorum.

Bizler köylerimize, köylümüze hizmet etmeyi kendimize bir borç bildik. Yaz sıcağında asfalt dökerek, yollar yaparak, Su ve kanalizasyon altyapısı yaparak, göletler, sulama kanalları yaparak, hertürlü yangın ve afet’te canımızı hiçe saydık. Kışın sizler evinizin camından kar yağışının güzelliğini seyrederken, sizlerin yürümeye bile cesaret edemediğiniz o karla kaplı köy yollarında, fırtına, tipi demeden köylerimizin yolları kapanmasın, yaşlılarımız hastaneye, çocuklarımız okullarına yetişsin, cenazeler mezarlığa götürülüp defin edilsin diye gece gündüz demeden çalıştık. Bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle (Mülga) NAFA, YSE, Köy Hizmetleri ve günümüz Özel İdaresi’nde çalışmış olup, aramızdan ayrılan büyüklerimize Allah’tan rahmet, bu kurumlardan emekli olan ve halen İl Özel İdaresi bünyesinde çalışmakta olan, Bütün İdareci, Memur ve İşçi arkadaşlarıma çalışmalarında kolaylıklar ,sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

Editör: TE Bilişim