CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Dr.Sungur Turan ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr.Yılmaz Büyükerşen Eskişehir’de bir araya geldiler. Toplantıda CHP Bilecik İl Başkanı Av. Çağatay Karaahmet ve Sedat Bayam da hazır bulunurken, Büyükerşen’den Turan’a tam destek geldi.

Prof Dr. Yılmaz Büyükerşen, gerek seçim çalışmalarında gerekse seçim sonrasında Bilecik için el ele, omuz omuza Dr.Sungur Turan’a destek sözü verdi. Yaklaşık 2 saat süren görüşmede Bilecik’in temel sorunlarından tarihi, sosyo-ekonomik sorunlarına, kentin otopark sorunundan, trafik sorununa, ortaklaşa gerçekleştirecek projelere kadar pek çok konuda bilgi alışverişinde bulunuldu.


              

Bilecik’i Eskişehir gibi bir il yapmak üzere yola çıktıklarını dile getiren Dr.Sungur Turan’a destek vermek üzere söz veren Büyükerşen, Dr.Sungur Turan’ın projelerini olumlu buldu.

Özellikle Belediye hizmetlerinin işleyişinde altyapı yatırımları ve diğer yatırımlarda Belediye’nin kendi yağı ile kavrulması, yapılan alışverişin Bilecik ilinden yapılarak kentin ekonomisinin canlandırılması anlamında kendi projelerini örnek gösteren Büyükerşen, Belediye’nin ihtiyaçlarını bağımlı olmadan karşılaması konusunda çalışmalar yapması gerektiğini dile getirdi.

 

Bilecik’in özellikle tarihi dokusunun geliştirilerek kente turizm dolayısıyla ekonomi anlamında katkı sağlama yolunda projelerini anlatan Sungur Turan’a her konuda Büyükerşen’den tam destek çıktı.


Editör: TE Bilişim