Kendilerine ilişkin yaptığımız haberler sonrası gazetemiz editörü Cafer Elmas’a sosyal medya, internet sitesi ve cep telefonu mesajlarıyla hakaret ve tehdit suçu işlediği belirlenen Bozüyük eski Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu'nun danışmanı Fevzi Bubilik ve Bilecikliler Derneği eski başkanı İbrahim Yılmam’a ceza yağdı.

Gazetemiz editörü Cafer Elmas’ın açtığı davayı kaybeden Fevzi Bubilik, 1.860 TL adli para cezası ve 6 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı. Bubilik’e verilen hapis cezası 3.740 TL adli para cezasına çevrilirken, aynı davada sanık olan eski İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı İbrahim Yılmam’a ise verilen hapis cezası 1500 TL adli para cezası olarak karşılık buldu. Daha önce eski Milletvekili Fahrettin Poyraz’a karşı hakaret davası kaybeden Fevzi Bubilik, bu sonuçla 2’nci davasını da kaybetmiş oldu.

Bozüyük eski Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu'nun Belediye Başkanlığı’nı bırakmasından sonra, gündemde kalmak için Bilecik’in tanınmış isimlerine sözlü saldırılarda bulunan Fevzi Bubilik, peş peşe aldığı cezalarla gündemde kalmaya devam ediyor. Fevzi Bubilik, sosyal medya üzerinden yazdığı hakaretler sonucunda, ilk olarak geçtiğimiz Şubat ayında milletvekili Fahrettin Poyraz’a dava kaybetmiş ve toplam 7.000 TL adli para cezası ile cezalandırılmıştı. Bubilik son olarak gazetemiz editörü Cafer Elmas’a karşı sosyal medya ve cep telefonu mesajı üzerinden hakaret ve tehdit etme suçlarından 1.860 TL adli para cezası ve 6 ay 7 gün hapis cezası aldı. Bubilik’in daha önce ertelenen cezası bulunduğu için bu davadaki erteleme talebi kabul edilmedi.

2004 yılında facebook ve twitter sosyal medya siteleri ile bir internet sitesi üzerinden çok sayıda kişiye hakaret ve ithamda bulunan Fevzi Bubilik, halen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Oğuz Sertler ve Belediyeler Birliği’nin katı atık bertaraf yapım işinin ihalesini alan BİOSUN Entegre Katı Atık Sanayi Şirketi ile mahkemelik bulunuyor.

Editör: TE Bilişim