Bilecik İl Jandarma Komutanlığı görevinden Jandarma Genel Komutanlığına atanan ve Ağustosta yapılacak Şura kararıyla görev yeri belli olacak Kıdemli Albay Ertan Yıldız, görevi Artvin İl Jandarma Komutanlığından Bilecik İl Jandarma Komutanlığına atanan Albay Alper Sır'a devretti.



Kıdemli Albay Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Sır ile birlikte Vali Halil İbrahim Akpınar'ı makamında ziyaret etti. Burada bir süre sohbet eden ve ilin asayişi hakkında bilgi alışverişinde bulunan Vali Akpınar, yaptığı hizmetlerden dolayı Kıdemli Albay Yıldız'a ve yeni göreve başlayan Albay Sır'a üzerinde Osmanlı armasının bulunduğu tabak hediye etti.



Vali Akpınar, daha sonra İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru ile birlikte İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen uğurlama törenine katıldı. Kıdemli Albay Yıldız, Vali Akpınar, İl Emniyet Müdürü Özüdoğru ve personeliyle veda töreninde, bilgisi, görgüsü ve tecrübesi dahilinde 3 yıl Bileciklilerin hizmetinde görev yapmaya çalıştığını ifade ederek, "İlimizde huzurlu bir çalışma ortamı yaratan başta sayın valimiz olmak üzere teşkilatıma, teveccüh gösteren tüm kişi ve kurumlara şükranlarımı sunarım" dedi.



Vali Akpınar da kentin huzuru için gösterdiği üstün ve gayretli çalışmalarından dolayı Kıdemli Albay Yıldız'a teşekkür etti.



Kıdemli Albay Yıldız, daha sonra Vali Akpınar, İl Jandarma Komutanı Albay Sır ve İl Emniyet Müdürü Özüdoğru ve personeliyle vedalaşarak, İl Jandarma Komutanlığından ayrıldı.   
Editör: TE Bilişim