Cafer Elmas


Yiğit Mobilya Dünyası Gazipaşa Mahallesi Dedeoğlu Caddesi üzerinde hizmete girdi.  11 yıldır ilimizde hizmet veren İnegöl Mobilya, ikinci şubesini ‘Yiğit Mobilya Dünyası’ adıyla hizmete açtı.

Yiğit Mobilya Dünyası işletme sahibi Ali Yiğit, 11. yıllarında Bilecik halkına hizmet açılışından yeni mobilya mağazası açtıklarını belirterek, yeni kampanyalarla mobilya alanında ilimize hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Yiğit, “Bilecik’te 11. Yılımızda yenilikler yapılması gerektiğini düşünerek vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verme noktasında; daha ferah, daha geniş bir mekânda ikinci şubemizi açtık. Yeni açtığımız şubemiz bir zemin kat ve asma kat olmak üzere toplamda 800 metrekare üzerinde hizmet verecek. Diğer şubemiz ile beraber 1.350 metrekare içerisinde hizmet vermeye başlıyoruz.

Bugünden itibaren hizmetimizi Bilecik halkına sunuyoruz. Amacımız kaliteli ürünleri daha uygun fiyatlarla müşterilerimize ulaştırmak, müşterilerimizin ürünlerimizi daha geniş yelpazede görmesi için düşüncelerimiz bugünden itibaren gerçekleştiriyoruz. Bilecik’e ve müşterilerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.  

 

Editör: TE Bilişim