Bilecik’in uzun zamandır merakla beklediği “Yetenek Sizsiniz Türkiye” programının elemeleri yarın (28 Kasım) başlıyor. Yeni hizmete açılan Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak elemeler Perşembe ve Cuma günleri 4 seansta yapılacak. Programa izleyici olarak katılmak isteyenler için biletler dün üniversitenin öğrenci otağında dağıtıldı. Ücretsiz olan biletlere öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Öğrenci otağından başlayan ve sonu görünmeyen bir kuyruk oluşturan binlerce öğrenci bilet alabilmek için sıranın kendilerine gelmesini bekledi. Organizatörler her öğrencinin sadece 1 bilet almasına izin verirken, 2400 biletin tamamı yaklaşık 1 saatte tükendi. Bilet almak için bekleyen çok sayıda öğrenci ise bilet alamadı.



Yarışmanın elemeleri 28 Kasım perşembe günü saat 15.30’da yapılacak birinci seansla başlayacak. İkinci seansın başlama saatiyse 20.30. Cuma günü ise ilk seans 13.30’da, ikinci ve son seans da 18.30’da başlayacak. Her bir seans için ayrı bilet hazırlanırken, biletlerin tamamını tükendi.


150 kişilik kadroyla şehrimize gelen Acun Medya ekibi, Bozüyük’te konaklıyor. Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenerler’in bugün şehrimize gelerek programa katılacakları ve geceyi Bilecik’te geçirecekleri öğrenildi. Gittikleri her şehirde o şehrin yetenekli isimlerine de yer veren yarışma programında, Bilecikli yeteneklerin jüriden geçer not alıp alamayacakları merak konusu.

 


Editör: TE Bilişim