Emine Türksoy

Yetenek Sizsiniz Türkiye kamera arkası ekibi önceki akşam program çıkışında yemek için Bilecik’in gözde mekanlarından olan İmren Izgara’yı tercih etti.

Ekip günün yorgunluğunu atıp yemeklerini yedikten sonra birkaç cümle ile Bilecik’i anlatmalarını istediğimizde; Akif Baklacı Bilecik ile ilgili ilk geldikleri zaman ile şu andaki düşüncelerinin aynı olmadığını ve ilk düşündüncelerinden çok daha güzel ve hayat dolu bir şehir ile karşılaştıklarını aktardı.

Yemek seçimlerinde de İmren Izgara’yı tercih ettikleri için memnun olduklarını belirten Baklacı, “Biz kalabalık bir ekibiz. Böyle kalabalık bir ekibin tamamını aynı anda memnun etmek zordur. Ayrıca yemek konusunda da seçici davranırız. İşimiz gereği de birçok yerde yemek yiyoruz.  Bilecik’te bir lokantadan böyle bir performans beklemezdim. Arkadaşlarımdan birkaçı hiçbir yerde böyle köfte yemediğini söyledi. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Biz buradan hepimiz memnun ayrılıyoruz. İnşallah bu şekilde devam eder” şeklinde konuşarak yetkililere teşekkür etti.

İmren Izgara sahibi Mehmet Çelik de yemek tercihlerinde İmren’i seçtikleri için bütün ekibe teşekkür ederek, “Kendilerini memnun edebildiysek ne mutlu bize. Buraya gelen bütün müşterilerimizin memnun şekilde ayrılmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Ekipten çok olumlu tepkiler aldım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim