Fatih Sultan Mehmet Parkı Amfi Tiyatro’da yapılacak olan fakat olumsuz hava koşulları nedeni ile Royal Ütopya Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Yeşilkent Mahalle sakinleri yoğun bir katılım gösterirken, iftar yemeğine Bozüyük Kaymakamı Hasan YAMAN, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş KILIÇ, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, mahalle muhtarları, AK Parti İl Başkanı Fikret KARABIYIK ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN’de katıldı.

 Okunan duaların ardından Mahalle sakinleri hep birlikte orucunu açarken, Ramazan tüm bereketi ve mutluluğu ile yaşandı. İftar yemeğinin ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “Yeşilkent mahallemiz adı gibi gerçekten yeşil bir mahalle olmaya başladı. Buradaki kent ormanı vatandaşımızın rahatça vakit geçirebileceği güzel bir mekan oldu. Eskiden adı yeşil köydü şimdi ise Yeşilkent oldu. Değerli kaymakamımız ile bir ay önce Eczacıbaşı Yapı Gurubu bile beraber bir görüşme yaptık. Allah nasip ederse bu mahallemizde ilk binası yapılan üniversitemizin ikinci binasına da kısa zaman içerisinde başlayacağız.

Mahallemize yatırımlarımız devam ediyor. Bu mahallede vatandaşlarımızın taleplerine uygun olarak farklı etkinliklerin yapılabileceği konağımız da sene sonunda hazırlanacak ve inşaatımız başlayacak. Allah nasip ederse önümüzdeki gün idrak edeceğimiz Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Allah’a emanet olun” dedi.



Editör: TE Bilişim