Yeşilay Bilecik Şube Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (TBM) Programı kapsamında Yetişkin Eğitimi programlarında(YEP) gönüllü olarak görev alacak formatör ve uygulayıcı eğitimi almış rehber öğretmenler ile toplantı yaptı. Bilecik, Bozüyük, Pazaryeri, Osmaneli, Gölpazarı ve Söğüt ilçelerinde görev yapan rehber öğretmenlerle Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi salonunda yapılan toplantıda Yeşilay’ın yaptığı hizmetler konusunda katılımcılara bilgilendirme yapıldı.

 Yeşilay Şube Başkanı Muzaffer Tekelioğlu ile Yeşilay Bilecik Şube personeli Aslı Yılmaz'ın katıldığı toplantıda, rehber öğretmenlere yetişkin eğitimi programında kurum ve kuruluşlara hangi konularda eğitim verileceğini açıklandı. Burada konuşan Başkan Tekelioğlu," Bizim gayemiz çocuklarımız, gençlerimiz başta olmak üzere yetişkinlerimizi bağımlılıkla mücadele konularında bilinçlendirmek, sağlıklı ve huzurlu bir toplum oluşturmaktır."dedi.

 Toplantı yetişkin eğitimi çalışmalarında gönüllü olarak görev alacak rehber öğretmenlerin belirlenmesinden sonra sona erdi.

Editör: TE Bilişim