Yenipazar’ın doğa harikaları, bu sene 9.’su düzenlenecek olan İzmir Turizm Fuarında boy gösteriyor. Dün başlayan fuarda Yenipazar Belediyesi stant açarken Belediye Başkanı İlhan Özden, standı kendi elleriyle kurdu.

Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, İzmir – Gaziemir’deki fuar alanı ‘fuarizmir’de  dün başladı. Fuarda Yenipazar Belediyesi stant açarak Yenipazar’ın doğa harikalarını sergilemeye başladı.

TURSAB ve İZFAŞ ortaklığında gerçekleşen fuar bu yıl yeni yerinde çok daha büyük bir alanda daha fazla katılımla çok önemli buluşmalara ev sahipliğinde yapılırken bu önemli fuarda ilimizi Yenipazar Belediyesi temsil ediyor. Yenipazar’ın da doğa güzellikleri açılan stantta sergilenmeye başlandı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, “BEBKA destekli Turizm faaliyetleri geliştirme projesi kapsamında ilçemizin doğal güzelliklerini tanıtmak ve turizme kazandırmak amacıyla Travel Turkey İzmir 2015 fuarında standımızı kurduk. İlk misafirlerimiz Manisa'dan” dedi.

Yurt içi ve yurt dışından toplamda 30 bine yakın ziyaretçi ve 1000’e yakın firmanın katılımıyla sağlaması beklenirken fuar 13 Aralık’a kadar devam edecek. 

Editör: TE Bilişim