Yenipazar’da Hayvancılık Organize Sanayi Kurulması ve Küçük Sanayi Sitesinin Şehir Dışına çıkarılmasına yönelik çalışmalara ilişkin ilk toplantı gerçekleştirildi.

İlçe Kaymakamı Hamza Türkmen , Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, Bilecik ve Bozüyük TSO  yetkililerinin katıldığı toplantıda Hayvancılık Organize Sanayi yatırımının ilçeye büyük bir ekonomik katkı sağlamasının planlandığı görüşüldü. Vali Tahir Büyükakın’ın talimatlaıyla acil bir şekilde başlatılan önemli  yatırımın istihdama büyük ölçüde katkı sağlaması beklenirken ilçeden verilen göçün de önüne geçmesi hedefleniyor.

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, bölge insanın yaşam kalitesini ve gelir seviyesini yükseltecek olan çalışmalar ile ilgili, “Sayın Valimizin ilçemizi ziyareti esnasında Kaymakamımız Sayın Hamza Türkmen ile birlikte talep ettiğimizde Bir sözümüzü iki etmeyerek talebimizi değerlendirip ilgili kurumlara emir ve talimatlarını vererek ivedi bir şekilde çalışmalara başlatan Valimiz Sayın Tahir Büyükakın'a teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim