Seçim bitti, dostluk ve beraberliğin başlaması adına Yenipazar Belediye Başkanlığı’nı kazanan İlhan Özden’in birliktelik adına seçimde kazanan tüm partili Meclis üyelerini beraber mazbata almaya gitmek için davet etmesine rağmen bu davete AK Partili Belediye Meclis üyelerinin uymadığı ve kendilerinin önceden gidip aldığı öğrenilirken, MHP ve CHP’li Meclis üyeleri Başkan İlhan Özden ile birlikte gidip mazbatalarını aldı. AK Parti’nin bu tutumunun ise ilçe halkı tarafından yadırgandığı iddia edildi.

Gölpazarı İlçe Seçim Kurulu´ndan mazbatalarını alan başta Belediye Başkanı, MHP ve CHP´li Belediye Meclis Üyeleri hep birlikte yan yana fotoğraf çektirdiler.

Gölpazarı Hükümet Konağı´nın merdivenleri Yenipazar´da seçimlerin düşmanca değil, dostça yapıldığına bu fotoğrafla tanıklık etti. Belediye Başkanı, CHP ve MHP´li Belediye Meclis Üyeleri, MHP İl Genel Meclis Üyesi ve diğer yönetici ve üyeler bir arada dostluğun resmini paylaştılar. Davet edilmelerine rağmen seçilen AK Partili Meclis üyelerinin birlikte gidip mazbatalarını almak yerine kendilerinin önceden giderek almaları ise birlikteliğe gölge düşürmek olarak nitelendirildi.

Editör: TE Bilişim