BELDİYEDEN KÖYLERE SU TAKVİYESİ ÜCRETSİZ

Yenipazar’a bağlı köylerde yağış azlığına bağlı olarak suların çekilmesi nedeniyle  bazı köyler susuzluk sorunu çekilmeye başlandı. Köylü vatandaşların mağduriyetini gidermek amacıyla derhal harekete geçen Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Belediyenin kendi imkânları ile ücretsiz olarak bu köylere su  takviyesi yapıyor.

İNHİSAR’IN KÖYLERİ DE FAYDALANIYOR

Yenipazar’a bağlı köylerin yanında diğer bir ilçe olan İnhisar’da su sorunu çeken Muratça, Akköy, Harmanköy gibi köylere de su yardımı sağlayan Belediye Başkanı Özden, su gibi hayat kaynağı olan bir ihtiyacın giderilmesi için bölgesel bir ayrım yapmadan bütün imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.

BAŞKAN ÖZDEN, “BELEDİYE OLARAK ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRİYORUZ”

Başkan Özden, “yeraltı sularının çekilmesinden kaynaklanan su sorunlar zaman zaman yaşanabilir fakat bu sıkıntıyı mağduriyete çevirmemek için Belediye olarak üstümüze ne düşüyorsa onu fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu konuda kimse sıkıntıya düşmesin. Özel idare,  Kaymakamlık, Valilik ve Belediye olarak ortaklaşa bir şekilde köylerimizin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim