24 Haziran seçimlerinin ardından yeniden Millletvekili olarak seçilen Yaşar Tüzün, ilk açıklamasını yaptı.

Sadece oy verenlerin değil her kesimin Milletvekili olmak için çaba göstereceğini kaydeden Tüzün, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Hemşerilerim;

Ülkemizin geleceğini, yönetim biçimini belirleyen önemli bir seçimi daha Bilecik’te demokratik bir olgunluk içinde tamamladık.

Öncelikle, bana beşinci kez, milli idarenin tecelligâhı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kendilerini, temsil etme onurunu, kıvancını ve sorumluluğunu veren halkımıza sonsuz şükranlarımı sunarım.

Bu sorumluluğun gereklerini yerine getirirken desteğinizi her zaman yanımda hissedeceğim.

Sevgili Vatandaşlarım;

Sizleri temsil ederken elbette ki sadece oy verenlerin değil, tüm Bilecik halkının, tüm Türkiye’nin milletvekili olmak için gayret göstereceğim.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm Bileciklilere kapım her zaman sonuna kadar açık olacak.

Tüm hemşerilerimin sorununu kendi sorunum kabul ederek çözümü için sonuna kadar takipçisi olmayı, sizin sesinizi, tüm Türkiye’ye duyurmayı boynumun borcu bileceğim.

Sevgili Hemşerilerim;

Seçim kampanyası sırasında bizleri yalnız bırakmayan tüm gönüldaşlarımıza, yol arkadaşım Faik Akarkarasu’ya, İl Başkanımız Mehmet Metin Yaşar ve ilçe başkanlarımız nezdinde il ve ilçe yöneticilerimize, gece gündüz çalışan kadınlarımıza ve gençlerimize, bizlerin sesini kamuoyuna duyuran basın mensuplarına tek tek teşekkür ediyorum.

Seçim sonuçları vatanımız, devletimiz, milletimiz için hayırlı uğurlu olsun. Başta Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bilecik’i beraber temsil edeceğimiz Sayın Selim Yağcı olmak üzere kazananları, seçime katılan herkesi ve çok yüksek bir katılımla oy kullanan tüm vatandaşlarımızı canı gönülden kutluyorum.

Saygı ve sevgilerimle.

Editör: TE Bilişim