Bilecik Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Baş,  2 dönemdir başarıyla yürüttüğü görevini yeniden devam ettirmek için adaylığını açıkladı.

2 dönemdir Bilecik  Madeni İşler Odası Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Mehmet Baş, üyelerinden gelen yoğun talep üzerine Ocak ayında yapılacak Genel Kurul’da yeniden aday olduğunu açıkladı.

Gazetemizi ziyaret ederek 2 dönemdir yaptığı çalışmalarını dile getiren Başkan Mehmet Baş, “hizmetlerimizin yarım kalmaması, projelerimizin tamamlanması için aday oldum. Benim için önemli olan sanayi esnafımızın ve üyelerimizin tüm sorunlarını çözüp, onlara en iyi hizmeti yapmak” diye konuştu.

Üyelerinin kendisine bir kez daha görev ve yetki vermesi halinde hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğine vurgu yapan Madeni İşler Odası Başkanı Mehmet Baş, yaptığı ve yapacağı hizmetleri şöyle dile getirdi:

“Dünyayı saran Kovid 19 salgınına rağmen zor günlerde yaklaşık 2 dönemdir yürüttüğümüz Madeni İşler Odası Başkanlığımız döneminde üyelerimize verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmenin gönül rahatlığı içindeyim.

Sanayi Sitesi esnaflarımızın her türlü taleplerini yerine getirmek için yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Malum, Sanayi Sitemiz artık yetersiz konuma geldi. Yeni bir işyeri açmak, ya da işyerini büyütmek isteyen üyelerimizin taleplerini karşılamak için yoğun girişimlerde bulunduk ve sonunda Bilecik-Bursa yolu üzerinde Küçük Sanayi Sitesi olarak ayrılan bölgeye Osmangazi Sanayi Sitesi kooperatifimizi kurduk. Sanayi Sitemiz yapılacak ve burada yapılacak tüm işyerleri sadece üyelerimize verilecek. Böylece üyelerimizin işyeri sıkıntısını da çözmüş olacağız.

Kısaca; Odamızın bulunduğu mülkü satın aldık çok şükür kiradan kurtulduk.

Emlakçı esnafımıza mesleki yeterlilik belgesi verdik.

Demir doğramacı esnafımıza kaynakçı olarak mesleki yeterlilik belgesi verdik.

Sıhhi tesisatçılık, oto elektrikçiliği, motor, kaporta kaynakçılığı ve mobilya esnafımızada yeterlilik belgeleri verilecektir.  

Şahsım ve Yönetim Kurulu olarak maaş ve huzur hakkı almadık.

Ocak 2022 tarihi itibariyle odamızın, odalar birliği, federasyona, konfederasyona olan katılım payı borcumuz bulunmamaktadır.

Elimizden geldiğince esnafımız için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. İşte daha pek çok proje ve çalışmalarımız var. İnşallah bunları üçüncü dönemimizde üyelerimizin teveccühü ile nasip olur ise mutlaka hayata geçirmekte kararlıyız. Çünkü 2 dönemde yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Saygılarımla.”

Editör: TE Bilişim