Yapımı geçtiğimiz ay tamamlanan yeni Vali Konağı’na taşınan Vali Halil İbrahim Akpınar ve eşi Dr. Nihal Akpınar, oldukça lüks şekilde diyazn edilen yeni konaklarında ilk olarak Huzurevi sakinlerini ağırladı.

Yılbaşı akşamı Huzurevi’nde yaşlılarla biraraya gelerek evlat şefkatini onlardan esirgemeyen Vali Akpınar, önceki gün de yine aynı şefkatle yeni konağında Huzurevi sakinleri ile kahvaltıda biraraya geldi.

Vali Halil İbrahim Akpınar, eşi Dr. Nihal Akpınar, huzurevi sakinlerini Vali Konağı'nda ağırlarken, onlarla yakından ilgilendi.


Vali Akpınar ve eşi Dr. Nihal Akpınar, huzurevinde kalan 15 yaşlıyla sabah kahvaltısını Vali Konağı'nda birlikte yaptı.

Kahvaltıya, ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Muhammet Akgül ve Valilik Özel Kalem Müdürü Filiz Sağır'da katıldı.

Bilecik Huzurevi'nden gelen konuklarıyla bir süre sohbet eden Akpınar çifti, kahvaltıda huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek, sıkıntılarını dinledi ve çeşitli ikramlarda bulundu.

Huzurevi sakinlerini konakta ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Akpınar, "Yaşlılarımızla birlikte olmaktan mutluyuz. Onları huzurlu, mutlu görmek bizi de mutlu ediyor. Hepimizin yarın birer yaşlı olabileceğimizi unutmamak gerekir" dedi. Yaşlılar da kendilerine gösterilen ilgi ve sevgiden memnun kaldıklarını ifade ederek, teşekkür etti.
















Editör: TE Bilişim