Şeyh Edebali Üniversitesi’nin katılım sağladığı SeedUP İnovatif Girişimcilik Programı Tanıtım Toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (BŞEU-TTO), Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi ARİNKOM Teknoloji Transfer Ofisi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde, Eskişehir ve Bilecik’teki girişimcilere açık olan "SeedUP İnovatif Girişimcilik Programı Tanıtım Toplantısı" çevrimiçi olarak yapıldı.

BEBKA Genel Sekreteri M. Zeki Durak’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda, kendi işini kurmak isteyen, yenilikçi fikirlere sahip girişimcilerimize ülkemizde sunulan pek çok destek hakkında bilgiler verildi. Şeyh Edebali Üniversitesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Girişimcilik ekosisteminin oluşturulması, beraberinde pek çok buluşu, yeni iş sahalarını ve yerli ürün üretimini getirecektir. Bu nedenle üniversite olarak bizler de bölgemizde girişimcilik ekosistemini artırmak, iş fikirlerini hayata geçirmek adına çeşitli çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Bu konuda BŞEÜ-TTO Girişimcilik Merkezimizde aktif rol oynamaktadır. BEBKA tarafından desteklenen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi olarak içinde bulunduğumuz bir destek programı olan "SeedUP İnovatif Girişimcilik Programı" hakkında tüm detaylar ARİNKOM TTO Girişimcilik ve Öğrenci Programları Koordinatörü Aynur Güneş Kahraman tarafından paylaşıldı.” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim