Ak Parti heyeti yapım aşamasında sona gelinen yeni Bilecik Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, Kadın Kolları Başkanı Fatma Ercan’dan oluşan heyet 250 yatak kapasitesine sahip yeni Devlet Hastanesi’nde geniş çaplı bir inceleme gerçekleştirdi.

250 yatak kapasiteli,57 bin 500 metrekare kapalı alanı, 8 bin 432 metrekare oturum alanı olan ve polikliniklerin olduğu bölüm 4 kattan, yatan hasta bölümü ise 6 kattan oluşan yeni devlet hastanesi İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin’in rehberliğinde gezildi.

İl Müdürü Keskin,son teknolojik donanıma sahip olacak yeni devlet hastanesine ilişkin her bölüm hakkında ayrı ayrı bilgilendirmelerde bulunurken, incelemeler sonrasında Milletvekili Selim Yağcı açıklama yaptı.

Vekil Yağcı yeni devlet hastanesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde ülkemizde birçok ilde hayata geçirilen ve ilimizde de yapımı son aşamasına gelen Şehir Hastanemizi heyetimiz ile birlikte yakından inceledik. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde hizmete girecek olan Şehir Hastanemiz Bilecik’imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele.” dedi.

Editör: TE Bilişim