31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti’den Gölpazarı Belediye Başkanı seçilen Hayri Suer mazbatasını aldı.

Mazbata töreni sonrasında Gölpazarı Belediyesi’nde gerçekleşen devir-teslimde konuşan yeni Başkan Hayri Suer, eski Başkan Vedat Kazıcı’ya teşekkür ettiği konuşmasında, “Seçimlerde alınan bu sonuçlar bir hizmet yarışı, bir bayrak yarışı, biz sayın başkanımızdan bu bayrağı devir aldık inşallah bizler çok çalışarak, çok gayret ederek daha iyi yerlere daha iyi noktalara taşımanın gayreti içerisinde olacağız.”dedi.

“Kırılma, darılma yok asla yok”

Eski Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Belediye binasında gerçekleşen devir-teslim töreninde yaptığı konuşmasında; “Siyaset böyle bir şey,seçim böyle bir şey kimin vaatleri daha inandırıcı ise halka kim daha umut verici olmuş ise vatandaşımız ona görev veriyor. Bu seçimlerde de Hayri Bey ve ekibinin insanlarımızla olan diyaloğu, vaatleri daha inandırıcı oldu ve insanlar arkadaşımızın bu belediyeyi yönetmesine karar verdi bize düşen de ona önümüzdeki beş yıl boyunca başarılı olması için destek olmak çünkü ben de burada yaşayan bir kardeşinizim benimde iki tane küçük çocuğum var, bende bu sokaklarda buradaki park, bahçelerdeki hizmetlerden yararlanıyorum güzel şeyler olursa halkımız adına hepimiz birlikte kullanırız, bundan hiç bir gocunmamız yok ben genç yaşımdan beri siyasi partilerde görev yapan, ilçe başkanlığı yapan bir arkadaşınız olarak seçim sonucunu herkesten daha iyi kabul edebilen, karşılayabilen bir kardeşinizim, kırılma, darılma yok asla yok, ben nasıl bu halkın tercihiyle gelmişsem Hayri Bey’de bu halkın tercihiyle geldi. Bizler süreç içinde elimizden geleni yaptık eksiklerimiz oldu, gediklerimiz oldu bundan sonrasında da inşallah yeni başkanımız ve yeni yönetim kadrosu hep birlikte bizlere daha iyi hizmet verecekler.”dedi.

“Biz yine kendisiyle beraber olacağız”

Yeni Başkan Hayri Suer ise, “Sayın başkanımız o kibarlığı, o ince ruhunu rozetini takdim ederek gösterdi. Bende Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, herşeyden önce pazar günü gerçekleştirdiğimiz mahalli idareler seçimimizin vatanımıza, milletimize, Bilecik’imize ve Gölpazarı’mıza hayırlı, uğurlu olmasını niyaz ediyorum.

Seçimlerde alınan bu sonuçlar bir hizmet yarışı, bir bayrak yarışı, biz sayın başkanımdan bu bayrağı devir aldık inşallah bizler çok çalışarak, çok gayret ederek daha iyi yerlere daha iyi noktalara taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Ben Sayın Vedat Kazıcı başkanımı bir hemşerisi olarak, bir kardeşi olarak Gölpazarı’na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Biz yine kendisiyle beraber olacağız, istişare halinde bulunacağız ve Gölpazarı’nın gelişmesi ve büyümesi içinde kendisinin desteklerini bekliyoruz ve görmek istiyoruz.”ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim