Bilecikspor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına giderken tek liste ile seçime giren Aydın Avcı Bilecikspor’un yeni başkanı seçildi.

Bilecikspor lokalinde gerçekleşen kongrenin divan Başkanlığına Ruşen Gül seçilirken kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Faaliyet raporu, hesap raporu ve yönetim kurulunun ibrası ile devam eden kongrede yeni yönetim kurulu ve denetleme kurulu seçimi yapıldı.

Seçime tek liste halinde giren Aydın Avcı’nın oluşturmuş olduğu yeni yönetim açık oylama yöntemi ile oylamaya sunuldu. Dilek ve temennilerin de yapıldığı kongrede Bilecikspor’un borçları masaya yatırılırken, seçim sonrası açıklamalarda bulunan çiçeği burnunda Başkan Avcı, Bilecikspor’u daha üst noktalara getirmek için elinden gelen çabayı harcayacağını söylerken hayallerinin öncelikle BAL Ligi olduğunu vurguladı.

“Bilecikspor ile ilgili büyük hayallerimiz var”

Yeni Başkan Avcı konuşmasının devamında ise;“Genel kurulumuzun Bilecikspor taraftarına, Bileciklilere hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bundan önceki başkanlara,görev almış arkadaşlara, yöneticilere hepsine teşekkür ediyorum. Bilecik’te sporun daha iyi gelişmesi için elimizden gelen her şeyi var gücüyle yapacağız.

Bununla ilgili tüm halkımıza sporu sevdirmek adı altında faaliyetlerde bulunacağız. Bilecikspor ile ilgili büyük hayallerimiz var. Hayallerimiz öncelikle bal ligi,ondan sonra üst ligler.Hayal kuracağız fakat hayalperest olmayacağız. Önemli olan sağlam adımlarda ilk önce spor kulübümüzün sabit gelirlerini elde edebilecek projeler yoğunlaşacağız ve yolumuza bakacağız. Bilecikspor’u daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Bundan önceki başkanlara da teşekkürlerimi sunuyorum ayriyeten eski sporcularımızı ve Bilecikspor’da top oynamış herkesi bundan sonra tribünlerde görmek istiyoruz.”ifadelerine yer verdi.

Bilecikspor’un yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Aydın Avcı, Murat Okat, Suat Yılmaz,Ertan Onur,Uygar Tatar,Berat Subaşı,Ahmet Gökkaya, Murat Alp Made, Ersel Emiroğlu,Ali Muyşin, Murat Yardımcı,Kenan Bozan,Cihan Ünsal,Taşkın Deniz, Fatih Adıgüzel , Çetin Ceyhan,Turgay Gül,Cihan Uygun.

Editör: TE Bilişim