Bilecik Yediler tepesindeki ormanlık alana hafriyat dökülmesi ve piknikçilerin çevreyi aşırı derecede kirletmesine ilişkin gazetemizde yeralan haber, çevreye duyarlı yurttaşlar arasında olumlu karşılanırken, bölgeye verilen zararın bununla da kalmadığı, Orman İşletme Müdürlüğü’nce çam ağaçlarına yerleştirilen kuş barınaklarının dahi yakılarak, kırılarak zarar verildiği belirtildi.

Yediler Atatürk Orman alanı içindeki parkura yürüyüşe giden yurttaşlar, bölgede karşılaştıkları olumsuzlukları cep telefonu ile görüntüleyerek gazetemize iletiyorlar.

Geçtiğimiz hafta gazetemizde “Yediler Ormanı bu kadar sahipsiz mi?” başlığı altında yayınlanan haberde, orman içine dökülen hafriyat ve her türlü inşaat atıklarının yanı sıra, piknikçilerin çevreye verdikleri kirlilik görüntüleri yer almıştı. Bu haberi olumlu karşılayan çevreciler ve orman içindeki parkura yürüyüşe giden yurttaşlar, çam ağaçlarına kuşların barınabilmelerini sağlamak amacı ile yerleştirilen kafeslerin kırılan, yakılan ve talan edililen görüntülerini gazetemizle paylaştı.

Bizde okurlarımızla paylaşıyor, yorum
 yurttaşlara bırakıyoruz.

Editör: TE Bilişim