Gücünü okuyucularından alan gazeteniz Yarın, alışılageldiği gibi yine Bilecik gündemine damgasını vurdu. Bülten gazeteciliği değil fikir gazeteciliği yapan ve farklı haberleriyle ilin gündemini belirleyen gazeteniz, geçtiğimiz haftalarda Turgut Özen’in AKP’ye üye olduğunu ortaya çıkarmış, sır gibi saklanan parti üyeliğini belgeleyen gazetemizin haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Adı CHP ile anılırken bir anda AKP’ye üye olan Turgut Özen’le ilgili sitemiz rekor sayıda yorum aldı.

Haberimize yüzü aşkın yorum gelirken, bazı yorumları kişilik haklarına saldırı olduğundan bazılarını ise aynı bilgisayardan sistemli şekilde atıldığını tespit ettiğimizden yayınlamadık. Buna rağmen yayınladığımız yorumların sayısı 100’ü geçti. Yorum yapan okurlarımızın bir kısmı Özen’in AKP’ye geçişini eleştirirken, diğer bir kısmı ise bunu olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi. Haber gazetemizde yer almasının ardından ilimizin en çok konuşulan konusu haline geldi.

Bunların yanı sıra, haberi yayınlayacağımızı duyurmamızın ardından oluşturduğumuz kamuoyundan faydalanmak isteyen ve haberimizden nemalanma amacıyla emek hırsızlığı yapan bir internet sitesinde aynı habere sadece ama sadece 8 yorum yapılmış olması, Yarın Gazetesi’nin ve Yarın11.com internet sitemizin gücünü bir kez daha ortaya koydu.

TÜNEL HABERİNE REKOR TIKLAMA: 60 BİN HİT!

Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız ‘Bu Tünelin Altında Servet Yatıyor’ haberimiz ise okunma rekoru kırdı. Yalnızca yerel gündemi değil ulusal gündemi de etkileyen haberimiz 60 binin üzerinde kişiye ulaştı ve kırılması zor bir rekora imza attı. Haberimiz ülkenin önde gelen basın kuruluşlarının yanı sıra, irili ufaklı 53 internet sitesi tarafından alındı ve milyonlarca kişiye ulaştı. Özellikle hurriyet.com.tr sitesinde haberimizin altına yüzlerce yorum yapıldı.

Ulusal gündeme de yön veren Bilecik’in sesi Yarın Gazetesi, sizlerden aldığı güçle yoluna devam ediyor. Sanal değil gerçek haberler ile Bilecik gündemini belirleyerek kamuoyunu aydınlatıyoruz. Tüm okurlarımıza bize göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür ederiz. Bizi izlemeye devam edin.

Turgut Özen Haberine Gelen Yorumları Aşağıdaki Linkten Okuyabilirsiniz...

www.yarin11.com/bilecik/siyaset-kizisacak-h3350.html

 

Editör: TE Bilişim