Daha önce kamuoyuna ilk olarak gazetemizden aktardığımız gibi, Yozgat Bozok Üniversitesi Genel Sekreter Vekili olarak görev yapan Yrd. Doç. Dr. Güsamettin Erdoğan’ın Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandığı kesinleşirken, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un ise Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü görevine getirildiği öğrenildi.

Geçtiğimiz gün “İl Milli Eğitim Müdürü değişiyor mu?” başlığı altında haberleştirdiğimiz Bozok Üniversitesi’nin Genel Sekreter vekilliğini devam ettiren Yrd. Doç.Dr. Güsamettin Erdoğan’ın Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandığını duyurmuş ve İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un ise nereye atandığının henüz kesinleşmediğini söylemiştik.

İlk olarak gazetemiz tarafından kamuoyuna duyurulan “İl Milli Eğitim Müdürü değişiyor mu?” haberimiz sonrasında Yrd. Doç.Dr. Güsamettin Erdoğan’ın Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildiği kesinleşirken, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un ise Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim