Ertuğrulgazi Mahallesi Bahçelievler Sokak No:10’da bina yapımı için hafriyat başlatan  özel bir firmanın ekonomik kriz yüzünden devam ettiremediği inşaat alanı tehlike saçıyor.

GÜVENLİK ÖNLEMİ OLMAYAN ALAN İÇİN BÖLGE SAKİNİ ENDİŞELİ

2018 yılı Haziran ayında özel bir firma tarafından bina yapımı için başlatılan hafriyat çalışmasında, 9 ay geçmesine rağmen bir ilerleme kaydedilemedi. Yağışlardan dolayı çökme yaşanan alanın tehlike saçtığını iddia eden bölge sakinleri, herhangi bir güvenlik  önleminin olmadığını bu alanın bir anlık dikkatsizlik sonucu insan hayatına mal olabileceğini belirttiler. Kaza ile çocuklarının veya bir arabanın bu alana düşebileceğinden endişe eden vatandaşlar, bu alanın gecikmesinden dolayı Belediye Encümen kararı ile bir ceza uygulansa da bir sonuca ulaşamadıklarını belirttiler.

“EKONOMİK ŞARTLARDAN DOLAYI DEVAM ETTİREMEDİM”

İnşaat alanı yapacak olan firma sahibi ise ekonomik koşullardan dolayı çaresiz kalarak inşaatı devam ettiremediğini dile getirdi.

“YETKİLİLERDEN YARDIM İSTİYORUZ”

Tehlike saçan ve çevresinde bir güvenlik önlemi olmayan  inşaat alanı için kimsenin canı yanmadan bir önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, yetkililerden yardım beklediklerini ifade ettiler.

Editör: TE Bilişim