Bilecik'te bir binanın çatı katında çıkan yangına gitmekte olan itfaiye aracının bir otomobil ve bir kamyonete çarpması, kamyonetinde duramayarak başka bir otomobile çarpması sonucunda zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Hacı Hasan Sokaktaki  5 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangınına gitmekte olan 11 AK 290 plakalı itfaiye aracı Atatürk Bulvarı’nda kırmızı ışıkta bekleyen araçlar yüzünden ilerleyemedi.

Yangına yetişmek için acele eden İtfaiye sürücüsü Emine B. yönetimindeki 16 GB 679 plakalı otomobile ardından Mehmet U. yönetimindeki 11 AV 523 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle duramayan kamyonet ise Metehan G. yönetimindeki 09 AT 767 plakalı başka bir otomobile çarptı. Meydana gelen trafik kazasında Emine B. yönetimindeki 16 GB 679 plakalı otomobile ile Metehan G.’nin kontrolündeki 09 AT 767 plakalı otomobilde maddi hasar meydana geldi.

 Şans eseri meydana gelen trafik kazasında ölen veya yaralanan olmadı. Diğer yandan yangına giden itfaiye aracı ise kaza sonrası durmayarak yoluna devam etti.

Editör: TE Bilişim