Ülkemizin dört bir yanında yaşanan orman yangınları sebebiyle Bilecik’te kurum ve kuruluşların yanı sıra Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin,İş insanı Şermin Kahraman, Mor Mavi Anaokulu ile Yücel ve Esra Yerci çiftinin yardım kampanyaları büyük ses getirdi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı aynı zamanda Doğuş Suni Deri Kösele Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Kahraman yangında zarar görmüş insanların zaruri ihtiyaçları olan eşya toplama kampanyası başlattı.

Kahraman,kampanyaya sanayicilerden başlayacağını belirterek toplanan bağışların kamyonlara yüklenerek tek tek kendisinin yakından ilgilenerek yerlerine bizzat ulaştırılacağını aktardı.

Başkan Tekin’den yardım çağrısı

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, çıkan yangınlardan büyük zarar gören Marmaris halkına destek olmak amacıyla bölgeye yardım kapmayası başlatıldığının duyurusunu yaptı. Başkan Tekin, sosyal medya hesabından, “Tema Vakfı’na fidan bağışına devam ederken aynı zamanda fener, pil, su gibi destek çalışmasını şu dakikadan itibaren başlatıyoruz.”çağrısında bulundu.

Başkan Tekin, “Kıymetli hemşerilerim, yarın Marmaris’e yangın yerine karınca misali destek olmaya gidiyoruz. Tema vakfına fidan bağışına devam ederken aynı zamanda Fener, pil , su gibi destek çalışmasını şu dakikadan itibaren başlatıyoruz. Yarın saat 10:00 / 12:00 arasında destek aracı yola çıkıyor. Destek olmak isteyenler acil koordineli olalım . Su ,pil, Fener ve aklımıza gelebilecek destek malzemesi. Gökhan Burhan kardeşimiz ben aracımı çıkarırım dedi. Belediye olarak her türlü imkanı sağlayacağız. Haydi hayırlısıyla başlıyoruz.”dedi.

Mor Mavi ve Yerci çiftlerinin kampanyası devam ediyor

Diğer yandan Mor Mavi Eğitim Kurumlarının yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar için Bilecik’te kampanyası ve Yücel ile Esra Yerci çiftinin yardım kampanyaları devam ederken önümüzdeki gün toplanan yardımların yola çıkacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim